Koe elämyksien Häme 

Lomamökit ja hotellit »

 

  •  
  •  

Go Tavastia

Tavastia, tuttavallisemmin Kanta-Häme, sijaitsee vain tunnin ajomatkan päässä Helsingistä, Tampereelta ja Turusta. Monelle matkailijalle kohteena ennestään tuntematon maakunta kätkee sisäänsä jännittäviä elämyksiä, hauskoja tapahtumia ja yllättäviä löytöjä. Tutustu Tavastian rikkaaseen historiaan, nauti upeasta luonnosta tai vietä piristävä kaupunkiloma monipuolisten palveluiden äärellä!

Kanta-Häme tunnetaan Jean Sibeliuksen kotiseutuna. Alueen maisemat, kuten Aulangon upea luonnonpuisto, ovat inspiroineet säveltäjää ajattomiin teoksiin. Vanajaveden ylle kohoava Hämeen linna on Härkätien rinnalla yksi parhaimpia paloja suomalaista keskiaikaista kulttuuria ja on näkemisen arvoinen koko perheen kohde.

Tutki Riihimäen lasiteollisuuden ja teollisen muotoilun historiaa, kulje Forssan kehräämöalueen hiljaisia kujia, lähde jännittävälle resiinaretkelle Jokioisten rautatien kiskoja pitkin tai nauti henkeäsalpaavasta suomalaisesta luonnosta Liesjärven ja Torronsuon kansallispuistojen salaperäisillä poluilla.